Termeni și condiții

Termeni și condiții

Site-ul www.marealupta.ro este proprietatea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Conferința Moldova. Acest text stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza acest site, denumit în continuare marealupta.ro

Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile sale presupun acceptarea acestor termeni şi condiţii, precum şi a consecinţelor lor.

Prin termenul de „utilizator” se înţelege orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afara României, care accesează site-ul marealupta.ro.

Acces

Utilizatorul are dreptul să folosească acest site pentru a obține informațiile publicate aici în format text, foto și audio ş.a. Utilizarea site-ului în alt scop este interzisă.

Marealupta.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda accesul la site al oricărui utilizator, fără nici o notificare şi fără a-şi justifica decizia.

Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul site-ului marealupta.ro sunt proprietatea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea  Conferința Moldova sau, dacă e cazul, a unor terţi afiliați. Acestea sunt protejate prin legislaţia română privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

marealupta.ro vă invită să vizualizaţi, să ascultați și să distribuiţi materialele de pe acest site doar în scopuri personale. Este interzisă reproducerea parţială, trunchiată precum şi modificarea vreunui material de pe site.

Conținutul acestui site nu este produs în vederea obținerii de foloase materiale de accea este interzisă descărcarea conținutului acestui site în vederea comercializării lui, în vederea modificării lui sau în vederea obținerii de avantaje materiale sau de altă natură.

În cazul în care consideraţi că un material de pe site-ul marealupta.ro vă încalcă drepturile sau vă lezează în vreun fel, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email contact@marealupta.ro. Administratorii marealupta.ro vor lua măsurile care se impun în conformitate cu dispoziţiile legale.

Marealupta.ro sau partenerii săi pot furniza, prin intermediul site-ului, link-uri către alte pagini sau resurse web. Marealupta.ro nu răspunde de forma, conţinutul, reclamele sau alte materiale publicate pe site-urile respective.

Reguli de utilizare

Sunt interzise:

– încercarea de a interveni în conţinutul site-ului marealupta.ro, modificarea sau ştergerea oricărui fragment aflat pe site.

– postarea în alte locuri din interet (social media, site-uri, forumuri, etc) a conținutului modificat sau într-o asociere cu cu alte elemente sau entități care modifică sensul și destinația conținutului.

– testarea sau verificarea sistemelor de securitate informatică ale marealupta.ro, precum şi accesarea zonelor care nu sunt publice de pe serverele de hosting ale marealupta.ro.

– folosirea oricăror adrese de e-mail publicate pe site-ul marealupta.ro pentru liste de e-mailuri sau pentru trimiterea de e-mailuri în scopuri comerciale.

Încălcarea acestor reguli atrage după sine răspunderea civilă şi penală.

Colectarea de informații

Marealupta.ro colectează informaţii despre utilizatorii săi din traficul înregistrat de serverele de hosting şi prin intermediul cookie-urilor. Este posibil ca reţele sau agenţii de publicitate online cu care marealupta.ro se află în parteneriat să utilizeze cookie-uri cu scopul de a-şi adapta mesajele la profilul dumneavoastră.

Marealupta.ro respectă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificată şi completată, precum şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Comentarii

Din dorinţa de a oferi o experienţă de navigare cât mai plăcută şi pentru a nu permite manifestări care deseori depăşesc nu doar bunul simţ, ci şi limitele legale, administratorii marealupta.ro au decis să nu permită comentariile pe site.

 

Absolvirea de răspundere

Utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. Acceptând aceste condiţii, sunteţi, implicit, de acord că marealupta.ro se absolvă de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.

 

Navigând în continuare pe  acest site sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus.

Utilizând acest site sunteți de acord cu Politica de utilizare a datelor personale and Termeni și condiții